Sterk in overheidswerk Personeel

Over Gielen NV

Onze focus

Het realiseren van elektriciteitswerken voor de overheid en gerenommeerde bouwbedrijven vereist enkele essentiële criteria:

  • Een solide partner zijn.
  • Scherpe prijzen hanteren.
  • Topkwaliteit leveren.

Dit zijn de steunpilaren van onze onderneming. We maken hier dan ook niet veel woorden aan vuil. Wél onze handen.

Onze missie: Geen woorden, maar daden

Voeg de daad bij het woord. Dat is de kern van onze missie. Hiermee onderscheiden we ons op een positieve manier. Als team zijn we dan ook voor al onze installaties eensgezind gemotiveerd.

We gaan tot het uiterste voor een perfecte aflevering. Hiervoor zetten we professioneel innovatietalent in. Mensen die creatief, flexibel en doelgericht te werk gaan.

Vertrouwen

Vertrouwen win je door afspraken na te komen en een open communicatie te voeren. Transparantie is onze spil. Naar opdrachtgevers toe, maar ook ten opzichte van leveranciers en medewerkers.

En dit niet slechts af en toe. Maar consistent, jarenlang. Bij Gielen nv, zijn we ervan overtuigd dat dit één van de sleutels is voor een succesvolle onderneming.

Menselijkheid

Bij Gielen nv werken we mét en voor mensen. We houden zoveel mogelijk rekening met de mens achter het bedrijf of de instantie. Met deze perceptie verhogen we het wederzijds respect. Alles is bespreekbaar.

Daarom werken opdrachtgevers, leveranciers en medewerkers graag met ons. Wat u te vertellen heeft, nemen wij serieus. Bovendien wordt er altijd gezocht naar een geschikte oplossing voor elke issue.

Werksfeer

De beste prestaties worden niet enkel geleverd door mensen die hun vak goed kennen. Je goed in je vel voelen speelt een sleutelrol voor kwaliteitswerk. Daarom creëren we bij Gielen nv een zo aangenaam mogelijk werkklimaat. Iedereen moet zich betrokken en comfortabel voelen.

We trachten daarom zoveel mogelijk rekening te houden met de noodzakelijke balans tussen werk en privéleven. Dit vertolkt zich in de aangename sfeer op onze werkvloer.